Напишете писмо до Дядо Коледа, a ние ще се погрижим да стигне до него навреме. Ще се погрижим и всяко дете да получи писмо-отговор от Дядо Коледа. А едно от всички изпратени писма ще спечели и ПОДАРЪК от Kika.bg.

Не знаем как стои въпросът с коледните подаръци при вас, но при нас е така – мине ли морето, следващото голямо събитие, което децата очакват с искрен трепет и вяра в чудесата е… Коледа! И се започва голямото писане, пренаписване и редактиране на съвършеното писмо до Дядо Коледа! Писмото, което едновремено да убеждава колко много са слушали, колко много го обичат и не на последно място – колко е важно да бъде изпълнен це-е-е-елият списък с пожеланите подаръци, защото няма нито един излишен 😉

А ентусиазмът на децата, знаете, е заразителен! Повярвали в чудото, наречено Коледна магия, тази вяра и този трепет те предават и на нас.

Затова, тази година ви каним да се присъедините към отбора ни (от възрастни, които вярват в децата си и в правото им да вярват в чудеса), за да направим Коледата още малко по-вълшебна!

Ето как:

Напишете заедно с детето си писмо до Дядо Коледа, a ние ще се погрижим да стигне до него навреме.

Ще се погрижим и всяко дете да получи писмо-отговор от Дядо Коледа.

И за финал – чрез томбола ще изберем едно от всички писма, а подателят му ще получи подарък: Персонализирана карта-подарък – ВАУЧЕР на стойност 20.00 лв.

Допълнителна инфорация:

Краен срок за изпращане на писмата: до 23:59 ч. на 18.12.2020 г. на е-mail: kika@kika.bg, във формат по избор (word, pdf, jpeg или др.)

Писмата може да са написани с помощта на родител; може и детето само да напише/нарисува всичко, което пожелае; за удобство – можете да изпозлвате шаблона, който сме ви подготвили, но не е задължително. Не забравяйте да напишете името и възрастта на детето (напр.: Ави, 3 г.)

Ако искате детето да получи отговора на Дядо Коледа по пощата, не забравяйте в имейла да посочите точен адрес (град, област, п.к., кв., ул., N:, ,ет., име и фамилия на получател, телефон за връзка).

На 21.12.2020 г. чрез томбола ще изберем едно от всички писма, а неговият автор ще СПЕЧЕЛИ персонализирана карта-подарък (ваучер) на стойност 20.00 лв. oт Kika.bg. Печелившият ще обявим до 18:00 ч. на 21.12.2020.

Общи правила и условия на играта “Изпрати писмо до Дядо Коледа”:

1. Организатор и Изпълнител на играта: Играта “Изпрати писмо до Дядо Коледа”, наричана за краткост “Игра” се провежда на стената на официалната Facebook страница на Kika.bg – Кукла с нижка /Kika.bg/ https://www.facebook.com/kuklasknizhka, в Инстаграм профила kika.bg_ (Кукла с книжка /Kika.bg/) и на интернет сайта www.kika.bg, при следните условия: Организатор на играта е Kika.bg, наричано по-долу за краткост „Организатор”. Настоящите правила са задължителни за всички участници, които се включват в играта. Организаторът си запазва правото да поправя или изменя Правилата, като обявява поправките или измененията публично във Facebook страницата https://www.facebook.com/kuklasknizhka и/или на интернет сайта www.kika.bg.

2. Механизъм на играта: В тази Игра потребителите трябва да отговорят на зададена тема – да изпратят писмо до Дядо Коледа на имейл “kika@kika.bg”.

Периодът на провеждане на играта е от 30.11.2020 г. до 18.12.2020 г. в 23:59 ч.

Победителите ще бъде оповестен с пост на стената на страницата https://www.facebook.com/kuklasknizhka; участието в Играта не е обвързано с покупка от страна на Участника; всеки потребител участва еднократно в Играта, независимо от броя “писма”, които е изпратил; с изпращането на писмо, отговарящо на зададените по-горе условия, Участникът потвърждава, че се е запознал и приема тези официални правила.

3. Право на участие: Право на участие има всяко физическо лице с местонахождение в България. В играта НЕ могат да участват лица, работещи за организатора, както и техни преки родственици: деца, родители, братя, сестри, съпрузи. Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно да дисквалифицира Участници. Публикуваното от Участниците съдържание следва да не съдържа нецензурни и неприлични думи, изрази, изображения и др.

4. Награждаване и уповестяване на победител: Организаторът известява спечелилите участници чрез отделен пост на Facebook страницата на Kika.bg, в който са упоменати името/имената на печелившия/печелившите участник/участници. За да получи наградата си, печелившият участник следва да изпрати лично съобщение във Facebook страницата на Kika.bg или на имейл kika@kika.bg в срок от 5 дни след обявяването му на 21.12.2020 г. Участниците се съгласяват, че предоставянето на личните им данни по горепосочения начин, е необходимо за целите на получаване на полагаемата награда. Получените лични данни няма да бъдат използвани за други цели, освен описаните в настоящите Правила.

5. Награди на играта: Всички участници ще получат писмо-отговор от Дядо Коледа в електронен вариант (на посочен от участника имейл) или на физически носител – хартия, плик и пощенска марка (в случай, че участникът е посочил точен адрес с п.к., име и фамилия, телефон за връзка).

Един участник ще спечели (чрез томбола) персонализирана карта-подарък (ваучер) на стойност 20.00 лв. oт Kika.bg. Наградата ще бъде изпратена на имейл, посочен от участника. Валидност на картата-подарък – до 21.12.2021 г. вкл.; ваучерната стойност може да се използва само за закупуване на артикул от магазина на Kika.bg (http://www.kika.bg/?post_type=product ). Спечелената награда не може да се преотстъпва на друго лице, както и да бъде разменяна за паричната й равностойност.

6. Защита на личните данни: С участието си в Играта, всеки участник декларира, че е прочел, запознат е и се съгласява с настоящите Правила; е запознат с целите, характера и условията на предоставяне и обработване на личните му данни (име, адрес, телефон) и се съгласява с тях; предоставя доброволно личните си данни; изразява изричното си съгласие личните му данни да бъдат обработвани за целите на настоящата игра. Основанието за събирането и обработването на личните данни на участниците е изпълнението на задължението на Kika.bg за предоставяне на награда на печелившия/печелившите участници в съответствие с настоящите Правила и условия. Целите на обработването на тези данни са: определяне на спечелилите в игрите и доставяне на наградите. Организаторът гарантира, че личните данни на лицата няма да бъдат обработвани за други, извън посочените в настоящите правила, цели. Организаторът поема задължение личните данни на участниците да не бъдат предоставяни на трети лица.

7. Други: Всеки участник в играта се счита за уведомен и съгласен с тези правила. С включването си в играта, всеки участник приема имената му да бъдат публикувани на Facebook страницата на Kika.bg с цел обявяване на печелившите в Играта. Участници, които използват фалшива онлайн идентичност, създават или са създали фалшиви профили, или използват софтуер с цел повече участия в Играта и нарушават механизма й, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление, като губят правото си на участие, така и правото си на спечелена награда, в случай, че са се класирали за такава. Организаторът не е отговорен за ситуации, в които е налице невъзможност за определени лица да участват в играта, когато тази невъзможност е извън контрола на Организатора. Тези обстоятелства могат да се дължат на грешни или непълни данни, информация, пренесена с прекъсвания, закъснения или повредена по някакъв начин, дължаща се на действия на Участника или на използвания от него функционален софтуер, приложения или други технически средства по време на Играта. Тези обстоятелства могат да се дължат също на технически проблеми, които могат да попречат на функционирането на интернет връзката и/или на софтуера, уеб доставчика, причинени от технически проблеми и/или голям трафик на мрежата или страницата, или и двете.

Успех!

Екипът на Kika.bg

Отбелязана с:                    

Едно мнение по „

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.