С наближаването на коледните и новогодишни празници еуфорията около избора на съвършения подарък, с който да зарадвате детето става все по-голяма. Най-вероятно това е и времето, когато се сещате с каква радост и нетърпение вие самите сте очаквали празничните пакети под елхата. Всеки очаква тези дни с нетърпение, защото са едни от най-веселите в годинатасемейството е заедно, а има и подаръци!

Истината е, че за да зарадваме децата, не е нужно да инвестираме в скъпи и големи подаръци, достатъчно е да ги изберем с внимание и любов. Коледа е време, в което не бива да пестим прегръдките, нежността и красивите думи. Научете децата си от най-ранна възраст, че освен с подаръците, тези празници са ценни заради възможността да прекарате времето заедно, да играете и да се забавлявате. И все пак, за да постигнете ефекта „Уау!“ с подаръците за децата, както вече споменахме, не е нужно това да бъдат най-скъпите играчки, които можете да си позволите, достатъчно е да бъдат интересни (и съобразен с възрастта), да носят емоция, да стимулират развитието и най-важното – да бъдат изненада!

В случай, че все още се колебаете за избора, ето и няколко предложения от нас, подходящи за най-малките:

Дървен магнитен пъзел

Идея, която стимулира двигателното развитие и сетивата. Дървен пъзел с магнитни части, който позволява лесно на малкото дете да реди във височина.

Можете да разгледате тук.

 

 

 

 

 

Ръчно изработена кукла

Създадени с любов и внимание – изцяло ръчна изработка и със старателно подбрани материали, Кика и Кико са подходящи за момчета и момичета от най-ранна възраст. Меки и гушливи, могат да се превърнат в добър приятел на детето, стимулират въображението.

Можете да разгледате тук.

.

.

.

.

Пантофи Tikki

Пантофки Tikki! Произведени изцяло от естествена кожа, те са изключително меки и леки, а гъвкавата им подметка перфектно имитира естествените движения на краката. Красивият дизайн и забавните цветни апликации ги превръщат в любимите пантофки на всяко дете.

Можете да разгледате тук.

Коледа – какви подаръци да изберем за децата?